in , , , ,

Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı 17 Ocak’ta Vizyona Giriyor

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği ‘Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı’, 17 Ocak’ta vizyona giriyor. Filmin yönetmen koltuğunda Kamil Aydın otururken, senaryosunu Mehmet Bozdağ, Atilla Engi̇n ile birlikte kaleme aldı. Emre Kıvılcım, Levent Özdilek, Ece Çeşmi̇oğlu, Ebru Özkan, Serdar Gökhan, Seray Kaya gibi isimlerin yer aldığı Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı” oldukça geniş bir oyuncu kadrosuna sahip.


Fatih Sultan Mehmet Döneminde Balkanlarda Yaşanan Zulmü Konu Alıyor

Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı, Balkanlarda yaşanan zulmü durdurabilmek için Fatih Sultan Mehmet’in akıncılarının Sırbistan kralı Lazar’a karşı verdiği mücadeleyi konu alıyor. 



İlk Fragman Heyecan Vericiydi

Hazırlık sürecinin bir yılda gerçekleştirildiği filmde oyuncular 9 ay boyunca, Cengiz Han, 47 Ronin, Conan, Cehennem Melekleri 2 gibi dünyaca ünlü filmlerde ve Marco Polo dizisinde görev alan koreografi ekibi Nomad'dan aksiyon, at binme, kılıç ve yay kullanımına dair eğitimler aldılar. Ayırıca akademisyenlerden de dönemin sosyal yaşantısı ile ilgili eğitimler aldılar.

Yaklaşık 50 bin metrekarelik alana inşa edilen filmin seti için 15. yüzyılın mekanları ve yaşamı uzmanların gözetiminde yeniden hazırlandı.



Türkler Geliyor Bestesi ile Birlikte Yayınlanan Son Fragman Büyük Beğeni Topladı

Filmin vizyon tarihine sayılır günler kala son fragman da yayınlandı. Etkileyici Fragmanda ‘Dombra’ ile Türkiye ve dünyada şöhrete ulaşan Arslanbek Sultanbekov’un seslendirdiği ‘Türkler Geliyor’ bestesi yer alıyor.


Bildir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rakamlarla Ekşi Sözlük’te 2019 Yılında Öne Çıkanlar

Irak Meclisi ABD güçlerinin ülkeden çıkarılmasına karar verdi