in ,

Erdoğan, Bahçeli’ye ‘Refah Partisi’ Olarak Geçmiş Olsun Dedi, Hulisi Akar Düzeltti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam 29. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın açılış konuşmasında, Fırat’ın doğusunda yapılacak harekatla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Konuyla ilgili “Hazırlıklarımızı yaptık, harekat planlarımızı tamamladık, gereken talimatları verdik” diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Kararı verilen ve süreci başlamış olan barış pınarlarının önünü açma vakti belki bugün, belki yarın denebilecek kadar yakındır. Hem karadan hem havadan bu harekatı yürüteceğiz. Amacımız Fırat’ın doğusunu da, altını çiziyorum, barış pınarlarıyla sulamaktır” dedi. 

Konuşmasında yüzde 50+1 tartışmasına değinen Erdoğan "Yüzde 50 seçilme yeterliliği yeni sistemin adeta omurgasıdır" açıklamasında bulundu.

Açılış konuşmasına Erdoğan'ın AK Parti yerine "Refah Partisi" demesi damga vurdu.

Konuşması sırasında MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye geçmiş olsun dileklerini ileten Erdoğan, ‘Kendisine Refah Partisi olarak teşekkür ediyoruz’ ifadesini kullandı. Bu sırada protokolde bulunun Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar,  Erdoğan'ın hatasını farketti. ‘AK Parti AK Parti” diyerek Erdoğan’ı uyardı. Daha sonra hatasını fark eden Erdoğan, gülümseyerek durumu düzeltti.


Bildir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

18TL Değerindeki Oyun Epic Store’da Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

Arda Ayten 1 Milyonluk Soruyu Cevapladı